
در فرمانداری کرمانشاه برگزار شد
جلسه هماهنگی کارگروه آرد و نان شهرستان کرمانشاه
🔸جلسه هماهنگی کارگروه آرد و نان شهرستان کرمانشاه
🔹این جلسه به ریاست دکتر آمویی فرماندار کرمانشاه و حضور دیگر اعضای کارگروه آرد و نان شهرستان برگزار گردید.
🔹️بررسی وضعیت سهمیه آرد نانوایی های روستایی و خام پز روستایی
🔹️بررسی وضعیت دستگاه های پخت نان از نظر سطح بندی کیفی و راهکارهای خروج دستگاه های مستهلک پخت در نانوایی های شهرستان با رویکرد افزایش سلامت نان ، افزایش راندمان و کاهش ضایعات در پخت نان
🔹️حضور مستمر گشت بازرسی و کنترل کیفی نانوایی ها و همکاری مرکز بهداشت شهرستان، بانگاه سلامت محور در جلوگیری از پخت نان با حرارت مستقیم و تهیه ساز وکار تبدیل به پخت با حرارت غیر مستقیم در برخی نانوایی ها.
🔹️ و بررسی روند چندگانه سوز شدن نانوایی ها
از جمله مواردی بود که در دستور کار این جلسه قرار گرفت.
🔹️در این جلسه همچنین بررسی درخواست های مورد به مورد نانوایی ها در زمینه های مختلف از جمله: تغییر نوع پخت ، تغییر مکان ، تغییر مالکیت، تغییر مکانیزیم ، تغییر روز تعطیل و تغییر سهمیه آرد پرداخته شد.
🗓۱۴۰۳/۰۲/۳۱
☫ روابط عمومی فرمانداری کرمانشاه
🌐 https://zil.ink/farmandari_ksh